Ekonomiste ne kompani distribucioni (F)

ALBA PUNËSIM është një agjensi private punësimi, e cila ka si aktivitet të saj: ndërrmjetësimin në tregun e punës. Ne përdorim profesionalizmin tonë në fushën e burimeve njerëzore për t'ju përgjigjur nevojave të klientëve, duke u siguruar kandidatët më të mirë në tregun e punës dhe kandidatëve duke ju ofruar mundësi punësimi.

Për një klientin tonë, i cili është një kompani shqipëtare që ka si aktivitet të saj distribucionin e produkteve ushqimore, jemi duke kërkuar:

Ekonomiste/Menaxhere (F)

Kërkesat  për pozicionin:  

·         Duhet te kete mbaruar arsimin e larte ekonomike.

·         Duhet te kete mbi 2 vjet eksperience ne finance.

·         Duhet te njohe shume mire legjislacionin fiskal.

·         Duhet te kete aftesi shume te mire ne programe financiare si dhe ne Microsoft Office.

·         Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze

·         Te kete aftesi shume te mira ne menaxhim

Detyrat kryesore:

·         Rakordim furnitoresh , kryerja e pagesave brenda afateve te pacaktuara ne kontratat e furnizimeve.

·         Kontroll ditore i derdhjeve dhe pagesave ne banke , raportimi i levizjeve monetare cdo dite.

·         Kontroll i llogaritjes se TVSH dhe takes doganore per cdo furnizim nga jashte.

·         Raportimet on-line liber blerje /shitje , deklarim FDP-te e TVSH-se , Sig shoq &shend ne Drejtorine Rajonale Tatimore sipas deadline-ve te percaktuara ne ligjin ne fuqi..

·         Mban pergjegjesi per cdo shkelje per shkak te pakujdesise ne dokumentacion nga moszbatimi i drejte i legjislacionit ne fuqi.

·         Ndjekjen e pagesave dhe detyrimeve financiare ndaj institucioneve shteterore.

·         Monitorimin dhe mbajtja nen kontroll me buxhetin te shpenzimeve qe te mos kete devijanca.

Paga: 40.000 leke netto

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion,  ju lutem dërgoni cv-në tuaj me foto në gjuhën angleze ne adresën:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Ju lutem shënoni tek subjekti:Ekonomiste ne kompani distribucioni (F)

 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per interviste.

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter