Ekonomiste

ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.Per nje klientin tone,nje kompani e specializuar ne prodhimin e mobilieve, kerkojme:


Ekonomiste


Detyrat kryesore:

1. Perpilon raportet financiare
2. Pasqyron te dhenat ne program financiar
3. Realizon rakordimet me klientet

Kerkesat per pozicionin:

- Te kete jo me pak se 1 vit eksperience si ekonomiste
- Te njohe programet financiare
- Te njohe paketen Microsoft Office
- Te jete person i rregullt


Ofrohet: Pagese konkuruese


Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne ne adresen: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .

Ju lutem shenoni tek subjekti: ekonomiste

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per interviste . 

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter