Manager HSE

ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.Per nje klientin tone, nje nder kompanite e ndertimit me te medha ne vend,kerkojme:

Manager HSE


Kerkesat per pozicionin:

-Te kete arsimin e larte
-Te kete experience pune ne kete fushe minimale 2 vjet
-Te zoteroje gjuhen angleze
-Te disponoje referenca per HSE


Ofrohet: Pagese konkuruese


Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne ne adresen: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .

Ju lutem shenoni tek subjekti: Manager HSE
Ju informojme se vetëm kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste   

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter