Inxhinier Topograf ne kompani ndertimi

ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.


Per nje klientin tone, nje nder kompanite e ndertimit me te medha ne vend ,kerkojme:

Inxhinier Topograf


Kerkesat per pozicionin:

-Te kete experience pune mbi 3 vjet
-Te kete punuar me Total Station dhe GPS
-Te kete experience ne programet kompjuterike te transferimit dhe perpunimit e te dhenave si dhe ne AutoCAD, GIS etj.


Ofrohet: Pagese konkuruese

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne ne adresen: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .

Ju lutem shenoni tek subjekti: Inxhinier Topograf

Ju informojme se vetëm kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste 

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter