Drejtues kantieri

ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes. Ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi.


Per nje klientin tone, nje nder kompanite me te medha te ndertimit ne vend, kerkojme:

Drejtues kantieri


Kerkesat per pozicionin:

-Te kete experience pune minimum 10 vjet
-Te kete punuar ne objekte infrastukturore me vlera shume te medha
-Te kete aftesi shume te mira drejtuese, organizuse dhe komunikuese
-Preferohet njohja e gjuheve angleze dhe italiane

Ofrohet: Pagese konkuruese


Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv-ne ne adresen: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .

Ju lutem shenoni tek subjekti: Drejtues kantieri

Ju informojme se vetëm kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste 

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter