Trajnime

Ne organizojmë trajnime të ndryshme për t'u ardhur në ndihmë individëve të ndryshëm dhe kompanive për ngritjen e nivelit profesional të punonjësve të tyre.


Përmes këtyre trajnimeve synohet përmirësimi i shërbimit ndaj klientit, përmirësimi i komunikimit në marëdhëniet e punës. Ne mundohemi të trajnojmë stafin tuaj mbi teknikat e kontrollit dhe përmiësimit të sjelljes në bisedë, teknikat e negocimit dhe argumentimit.

Lexo me teper Komente (5) Klikime: 7188

Përgatitje për intervistë

Përgatitja dhe prezantimi janë baza e një intervistë të suksesshme.

Duke filluar nga përshëndetja e zakonshme dhe deri në përfundim të intervistës, është e rëndësishme që të prezantoheni  në përshtatje maksimale me pozicionin për të cilin jeni duke aplikuar dhe me kompaninë së cilës dëshironi t'i bashkoheni.

Lexo me teper Komente (22) Klikime: 10104

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter