Mundesi pa fund
Perfitoni nga sherbimet tona
Trainime dhe konsulence karriere

AlbaPunesim, Agjensi punesimi dhe trainimi ne shqiperi

IT-Consultant, Java Web Technologies. Germany

ALBA PUNESIM ka filluar procesin e selektimit te kandidatëve për pozicionin:

IT-Consultant (m/f), Java Web Technologies

 


For our client , in Germany, we are searching for: IT-Consultant (m/f), Java Web Technologies,

As a Java Consultant you have to draft and develop Java Web applications.

Field of activity

The job’s focus lies on conception and development of Java Web applications.
An “IT-Consultant (m/f), Java Web Technologies” accompanies projects from the beginning feasibility study beyond the introduction, advices customers about functional possibilities and guarantees the final product’s high quality standard. During the projects an„ IT-Consultant (m/f) Java Web Technologies“ develops both new solutions and extensions for existing systems, which integrate themselves into the existing IT-scenery seamlessly through its preparation. The company offers suspenseful projects on considerable customers, arranges for continuous advancement and certification of know-how of his staff, and supports the success with a vivid idea about career. Cooperation stays private in spite of continuous company growth.

German language ability: B2 (good language ability)
English language ability: B1 (medium language ability)

Requirements

A deep-rooted interest for all facets of Java Web applications Firm knowledges about the most important tools and certain handling with Java, JPA, JSF or Spring MVC and the needed W3C technologies Attendance of staying up to date with our latest JAVA-technologies and frameworks Hands-on experience with web portals and content management systems, ideally first experiences with unix systems and shell scripts

If you are interested please contact us at our email:
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .
Please write at the subject of the email: IT-Consultant (m/f), Java Web Technologies, in Germany

Punë-kërkues!

Çfarë mund të bëjmë ne për ju ?
Ne do te bejmne gjithçka është e mundur që ju të gjeni punën ideale. Marrëdhënia juaj me ne, ju bën që të keni një perspectivë të sigurtë në tregun e punës.

Më shumë...

Punëdhënës!

Çfarë mund të bejmë ne për ju ?
Ekipi ynë i rekrutimit do të gjejë kantidatët për të cilët ju keni nevojë. Keta janë kandidatët që ju duhen ju, me aftësitë e duhura, dhe në momentin e duhur.

Më shumë...

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter