Mundesi pa fund
Perfitoni nga sherbimet tona
Trainime dhe konsulence karriere

AlbaPunesim, Agjensi punesimi dhe trainimi ne shqiperi

Punesim ne Qatar HAIRDRESSER ( PARUKIERE FEMER

ALBA PUNESIM ka filluar procesin e selektimit te kandidatëve për pozicionin:

  • PARUKIERE ( FEMRA ) NE DOHA, QATAR

 


Job Duties and Tasks for: "Hairdresser "


1) Keep work stations clean and sanitize tools such as scissors and combs.

2) Cut, trim and shape hair or hairpieces, based on customers' instructions, hair type and facial features, using clippers, scissors, trimmers and razors.

3) Analyze patrons' hair and other physical features to determine and recommend beauty treatment or suggest hair styles.

4) Schedule client appointments.

5) Bleach, dye, or tint hair, using applicator or brush.

6) Update and maintain customer information records, such as beauty services provided

7) Shampoo, rinse, condition and dry hair and scalp or hairpieces with water, liquid soap, or other solutions.

8) Operate cash registers to receive payments from patrons.

9) Demonstrate and sell hair care products and cosmetics.

10) Develop new styles and techniques.

11) Apply water, setting, straightening or waving solutions to hair and use curlers, rollers, hot combs and curling irons to press and curl hair.

12) Comb, brush, and spray hair or wigs to set style.

13) Shape eyebrows and remove facial hair, using depilatory cream, tweezers, electrolysis or wax.

14) Administer therapeutic medication and advise patron to seek medical treatment for chronic or contagious scalp conditions.

15) Massage and treat scalp for hygienic and remedial purposes, using hands, fingers, or vibrating equipment.

16) Train or supervise other hairstylists, hairdressers and assistants.

ExperienceProven working experience in HAIRDRESSING

Requirements
License as Hairdresser

Reporting
He will report to the Manager on day to day basis.

Leave & Ticket:During the first year of employment, she can avail of sick leave but no paid leave will be permissible before the completion of 12 months. Entitled toa normal yearly paid leave not less than to 21 days. The schedule of vacation may be advanced / postponed to suit the company’s operational requirements. Entitled to return tickets to home country as per passport for self only, once every year post completion of 12 months of employment.

Jurisdiction: Employee’s employment shall be governed in all respects by the laws of State of Qatar.
The company provides: Salary, accommodation, meals provided, allowance + visa, life insurance, transport from home to work and vice versa, yearly ticket + annual leave


Kriteretqë duhet të plotësoni për të aplikuar janë
1. Duhet të jeni brenda moshës 25 - 45 vjeç,

2. Gjuha e huaj : Për të fituar këtë kontratë pune, duhet të keni një nivel të mirë të njohjes së gjuhës angleze,

Janë të ftuar të aplikojnë të gjithë kandidatët që dëshirojnë të punësohen në një nga vendet më të zhvilluara dhe me kushte shumë të mira pune të dërgojnë CV me foto në adresën: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Nese jeni pjese e data base-t te agjencise dhe jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem na kontaktoni ne inbox ose e-mail
*CV pa foto nuk do te merren ne considerate
*Përcaktoni tek subjekti: Punesim ne Qatar HAIRDRESSER ( PARUKIERE FEMER )

Punë-kërkues!

Çfarë mund të bëjmë ne për ju ?
Ne do te bejmne gjithçka është e mundur që ju të gjeni punën ideale. Marrëdhënia juaj me ne, ju bën që të keni një perspectivë të sigurtë në tregun e punës.

Më shumë...

Punëdhënës!

Çfarë mund të bejmë ne për ju ?
Ekipi ynë i rekrutimit do të gjejë kantidatët për të cilët ju keni nevojë. Keta janë kandidatët që ju duhen ju, me aftësitë e duhura, dhe në momentin e duhur.

Më shumë...

Te rejat e fundit

Karriera

Newsletter